Fotočlánek: 5 nej vánočních interiérů blogerek 2016

Tentokrát vám přinášíme fotočlánek na vánoční téma. Podívejte se, jak se přední české blogerky chystají na Vánoce a jak zdobí svoje domovy. Nechte se inspirovat a vyrobte si s nimi drobné dekorace nebo si jen užívejte advent s cukrovím a sněžným punčem.

 

Blogerka Lady Tattooch pozvala do interiéru červenou barvu. Nejen, že se jedná o tradiční barvu patřící k Vánocům, ale skvěle rozzáří váš domov. Nechte se inspirovat, obzvlášť krásný nám přijde živý vánoční stromeček v květináči. Lady Tattooch využívá k tvoření vánočních odzob hlavně přírodní materiály, čímž jsou její výrobky jedinečné a neotřele krásné.

Inspirace od blogerky LadyTattooch

Blog: Lady Tattoch
http://ladytattooch.blogspot.cz/2016/12/vanocni-zdobeni.html


Blogerka Jana vsadila také na červeno-bílou kombinaci doplněné svítilnami ve vintage stylu. Interiér tak působí velmi útulně s krásným nádechem patiny.

Inspirace od blogerky JanyBlog: Janin blog
http://66jana.blogspot.cz/2016_12_01_archive.html


Blogerka Blanka nás inspirovala netradičním jednoduchým „adventním věncem“ a DIY papírovým vánočním stromečkem, který můžete tvořit spolu s dětmi. Stromeček krásně ozdobí váš okenní parapet.

Inspirace od blogerky Blanky...to co mě baví

Blog: ...to, co mě baví

S blogerkou Karlou si můžete vychutnat sněžný punč, který zvládnete podle jednoduchého receptu nebo si vytvořit adventní věnec na stůl ve zlato-stříbrné barvě.

Inspirace od blogerky Karly

Blog: U Karly

Blogerka Liliana
nás inspirovala krásným hand made adventním věncem na dveře z přírodních materiálů.

Inspirace od blogerky Liliany

Blog: Liliana Landštějnská - Lesohrad

   Je pro Vás tento článek přínosný? sdilej

 

 

Chcete více informací nebo si nechat nezávazně spočítat cenu?

Volejte zdarma (PO-PÁ 7:00-15:00) na 800 100 039, navštivte jednu z našich 36 poboček v ČR nebo si nechejte cenu spočítat:

NEZÁVAZNÁ CENOVÁ KALKULACE